About

Information om seværdigheder og parkeringsmuligheder i nærheden.

2 Responses to About

 1. Hanne Sommer says:

  Hej!
  Har I mulighed for at refundere parkeringsgebyr, da både min mand og jeg har betalt parkeringsafgift for samme periode. Ja, det er bare for fjollet, men muligt, når der ikke koordineres, hvem der skal til lommerne…..
  Lørdag den 21.1.2012 parkerede vi vores bil i parkeringshuset, og min mand betalte for parkeringen i forbindelse med køb af biografbilletter v/Imperial. For denne parkeringsafgift betalte han 60 kr.
  Og jeg betalte for parkeringsafgiften ved nedgangen til P-huset (150 kr.), da vi gik retur til vores bil efter endt film. Det er altså en dobbelt betaling, hvor jeg håber I vil refundere den for meget betalte parkeringsafgift retur til mig. Jeg har gemt kvitting for køb af parkeringsafgiften ved Imperial samt ved køb ved nedgangen v/ P-huset – og dem sender jeg meget gerne til jer som dokumentation for dobbeltbetalingen og oplysning af konto nr. til at modtage den formeget betalte parkeringsafgift (150 kr.).
  Jeg ser frem til at høre fra jer, og takker på forhånd for jeres hjælp.

  Hilsen fra Hanne Sommer, tlf.nr. 2572 0379

  • admin says:

   Hej Hanne
   Vi har desværre ikke noget med P-huset at gøre. Du må kontakte dem direkte.
   Vi informerer blot om P-muligheder i Danmark.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>